Media

Ρούλα Κορομηλά: Δεν με έχει αλλάξει η δημοσιότητα, πλέον σκέφτομαι λίγο πιο σοφά

Για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και το αν την έχει αλλάξει η αναγνωρισιμότητα μίλησε σήμερα (06.12.2023) στην εκπομπή Fay’s Time η Ρούλα Κορομηλά.

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα για το επόμενο «Σπίτι με το MEGA», η Ρούλα Κορομηλά δεν έκρυψε την αδυναμία της στη Φαίη Σκορδά, το «κλικ» που έκανε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και έκρινε πως θα έπρεπε να είναι λιγότερο εγκρατής!

«Η Φαίη είναι ένα αγαπημένο μου κορίτσι, τη συμπαθώ ιδιαίτερα, μιλάμε συχνά και λέμε διάφορα. Με καταλαβαίνει και την καταλαβαίνω, ξέρει ότι είμαι δίπλα της και στα δύσκολα και στα πολύ γλυκά της.

Είμαστε και οι δύο Υδροχόοι και εμείς οι Υδροχόοι κάνουμε υπομονή, μιλάμε διά της σιωπής», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, είπε: «Είδα στον Μιχάλη τόσα θετικά στοιχεία που πραγματικά μου δημιουργούν ενθουσιασμό και θαυμασμό.

Έχουμε καταφέρει να κοιταζόμαστε στα μάτια και ξέρουμε τι θέλει ο ένας από τον άλλο. Δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, ελπίζω όλο αυτό να εξελιχθεί σε μία πολύ δυνατή φιλία».

«Εγώ από την αρχή που ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση ζούσα σε έναν ουρανό απόλυτης ελευθερίας. Δεν θεωρώ ότι η δημοσιότητα και η αναγνωρισιμότητα με έχουν επηρεάσει και με έχουν αλλάξει.

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος απλά πλέον σκέφτομαι λίγο πιο σοφή.

  

Θα μπορούσα να πω ότι είμαι λίγο πιο εγκρατής, που δεν θα έπρεπε, γιατί πάντα θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να λέω την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει πώς εκλαμβάνεται και πώς ερμηνεύεται αυτό. Ζω το τώρα και το ζω στο έπακρο», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ρούλα Κορομηλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι στιγμές που καλεσμένοι εκπομπών «σφάχτηκαν» on air – Οι αποχωρήσεις από τα πλατό και το «στόλισμα» των παρουσιαστών
Από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Απόστολο Γκλέτσο, μέχρι τη Σοφία Βούλτεψη, τη Ράνια Θρασκιά και τον Στέλιο Πέτσα, όλοι τους πρωταγωνίστησαν στις εντάσεις που παρακολούθησε το ελληνικό κοινό στην τηλεόρασή του
Η Σοφία Μουτίδου και ο Απόστολος Γκλέτσος
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου