Τετάρτη, 29 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ρούλα Κορομηλά: «Έχω νευριάσει, αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν»

Ρούλα Κορομηλά: «Έχω νευριάσει, αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν»

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01.02.2023) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2night Show.

«Πληγώθηκα αρκετές φορές από συμπεριφορές, καταστάσεις, αδικίες, διάφορα που λέγονται και γράφονται» παραδέχθηκε η Ρούλα Κορομηλά μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν πετάω τίποτα από το παρελθόν μου ως ενήλικη γιατί ό,τι έκανα το έκανα γιατί πραγματικά το πίστευα και το ήθελα. Δεν υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση, όχι» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Και δεν μετάνιωσε, όπως είπ, «όσο κι αν πληγώθηκα, που έχουμε πληγωθεί και ταλαιπωρηθεί και ‘συ και ‘γω αλλά και οι πιο παλιοί φαντάζομαι, αρκετές φορές από συμπεριφορές, καταστάσεις, αδικίες, διάφορα που λέγονται και γράφονται. Όχι, γιατί είναι η δουλειά μας αυτή. Πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και τι ακριβώς μας προσφέρει αυτή η δουλειά. Έχει και τις γλυκές της στιγμές, έχει και τις πικρές της στιγμές».

Η Ρούλα Κορομηλά δεν έκρυψε επίσης ότι πολλές συνεργασίες της ήταν… δύσκολες.

«Στην τηλεόραση παίζει ρόλο η χημεία με τον άλλον. Δεν είχαμε πάντα χημεία και με τους ανθρώπους που μπορεί να είχαν δεύτερο και τρίτο ρόλο. Άμα δεν έχεις χημεία, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Και άμα είσαι δημιουργικός άνθρωπος και το’ χεις, που λέμε, ξεφεύγεις γιατί προσπαθείς να καλύψεις τα πάντα και αυτό φαίνεται ότι «καβαλάς» τον άλλον, τον υπερπηδάς ενώ μπορεί να μην συμβαίνει αυτό», τόνισε.

Και εξομολογήθηκε, επίσης, ότι στη διάρκεια της σπουδαίας της καριέρας «δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ. Την ώρα που μπορεί να τσακωθούμε, μετά μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω. Είμαι και στις σχέσεις μου έτσι. Όπως λειτουργώ στη διαπροσωπική μου σχέση, έτσι λειτουργώ και στην επαγγελματική. Δηλαδή αν σπάσει το βάζο, δεν θέλω να το ξανακολλήσω γιατί αν το ξανακολλήσω, θα φαίνεται γύρω γύρω η ρωγμή.

  

Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν τα αισθάνομαι πραγματικά».

Media Τελευταίες ειδήσεις