Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρούλα Κορομηλά για Ναταλία Γερμανού: Δεν έχω προσβάλει με επίθετα ποτέ κανέναν

Ρούλα Κορομηλά για Ναταλία Γερμανού: Δεν έχω προσβάλει με επίθετα ποτέ κανέναν

Τη δική της απάντηση σε όσα δήλωσε πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού έδωσε η Ρούλα Κορομηλά. Και ήταν… ηχηρή, χωρίς να πει πολλά!

«Ήσασταν ποτέ αυστηρή με τους συνεργάτες σας;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε η Ρούλα Κορομηλά από ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό, με αφορμή τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού πως «είμαι σκύλα μερικές φορές».

«Δεν ξέρω τι είπε η κα Γερμανού. Εγώ ξέρω ότι ήμουν υπεύθυνη της κυρίας Γερμανού στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” που είχα δώσει και τον τίτλο… Αυτά. Δεν λέω κάτι άλλο.

Δεν είμαι σκληρή, με την έννοια ότι δεν είμαι προσβλητική. Άλλο να θέλεις το έργο σου να παράγεται σωστά και να βγαίνει σωστά και όλοι να δουλεύουμε για ένα στόχο και άλλο να προσβάλεις. Δεν έχω προσβάλει με επίθετα, με χαρακτηριστικά ποτέ κανέναν και το λέω δημόσια. Ποτέ!»

Και αφού έκλεισε εκεί το θέμα, η Ρούλα Κορομηλά ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Σπίτι με το MEGA».

«Η συνεργασία με τον κ. Χατζηγιάννη είναι άψογη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν ήρθε να πάρει τον ρόλο κανενός παρουσιαστή, δεν ήρθε να πάρει τον τίτλο είμαι παρουσιαστής.

  

Συμβάλει ουσιαστικά και δίνει κύρος στη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά μπορεί να παρεμβαίνει και να μιλάει οποιαδήποτε στιγμή αυτός αισθανθεί την ανάγκη να το κάνει. Δεν ήρθε για να επιδείξει το ταλέντο του ως παρουσιαστής».

Media Τελευταίες ειδήσεις