Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ρούλα Κορομηλά: Η συνύπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ γλυκιά και τρυφερή

Ρούλα Κορομηλά: Η συνύπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ γλυκιά και τρυφερή

“Είπαμε πολύ ωραία πράγματα κι αλήθειες” ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega μετά από 27 χρόνια.

«(Η συνύπαρξη) ήταν πολύ γλυκιά, τρυφερή και πολύ ωραία. Δεν έτυχε να βρεθούμε τόσα χρόνια. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα κι αλήθειες. Δεν είχαμε κόντρα.

Πάντα έχω άγχος όταν βγαίνω στην τηλεόραση. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, αλλάζουν οι προσλαμβάνουσές του, αλλά αυτό το άγχος και το τρακ δεν θα μου φύγει ποτέ νομίζω» ανέφερε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά στο Σπίτι με το Mega και Χριστούγεννα. Είστε προσκεκλημένοι μας. Η τηλεόραση είναι δουλειά, δεν είναι χόμπι. Η επικοινωνία με τον κόσμο δεν μου έλειψε γιατί μέσω των social είχα εκατοντάδες μηνύματα κι είμαι ευγνώμων.

Η δημιουργικότητα είναι αυτή που με ταλάνιζε. Άλλες εποχές κι άλλες καταστάσεις περνούσαμε τότε κι άλλες τώρα. Προσαρμοζόμαστε ανάλογα.

Και τότε υπήρχαν δυσκολίες και τώρα τα παιδιά που δουλεύουν έχουν τα δικά τους προβλήματα και δυσκολίες. Μην περιμένετε να πω κάτι κακό για κανένα.

Ξέρω τι τραβάνε οι παρουσιαστές κι οι ρεπόρτερ. Πόσο δύσκολη κι επίπονη η δουλειά μας, οπότε θα στείλω την αγάπη μου σε όλους και θα τους πω από καρδιάς να έχουν επιτυχία και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και μονιασμένοι και κανένας να μην λέει για τον άλλον το οτιδήποτε.» πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά.

Media Τελευταίες ειδήσεις