Media

Σάντυ Χατζηιωάννου: Μία εβδομάδα ήμουν ασταμάτητα πάνω από το κινητό για τον Σασμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Έστειλα βιογραφικό στην casting director, κλείσαμε ένα ραντεβού και πήγα, αλλά αυτήν τη φορά το πήγα πιο γρήγορα, δεν πήγα 7-8 φορές” ανέφερε η Σάντυ Χατζηιωάννου.

Η Σάντυ Χατζηιωάννου παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στην Αναστασία Ζαρκά για το ρόλο της στον Σασμό και τις απορρίψεις που έχει βιώσει ως ηθοποιός.

«Έστειλα βιογραφικό στην casting director, κλείσαμε ένα ραντεβού και πήγα, αλλά αυτήν τη φορά το πήγα πιο γρήγορα, δεν πήγα 7-8 φορές.

Μία εβδομάδα ήμουν ασταμάτητα πάνω από το κινητό, δεν μπορούσα να ηρεμήσω από το άγχος, ούτε να κοιμηθώ. Ήξερα μέσα μου ότι θα γίνει επιτυχία.

Μόνο με απορρίπτουν. Από το 2018 που τελείωσα τη σχολή, έχω φάει αρκετές απορρίψεις. Στην αρχή στενοχωριόμουν πολύ και νόμιζα πως εγώ δεν κάνω για τη δουλειά και δεν είμαι καλή. Μετά κατάλαβα ότι έτσι λειτουργεί και δεν ταιριάζουμε όλοι σε όλα» είπε μεταξύ άλλων η Σάντυ Χατζηιωάννου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε συγκινημένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Katerina»: Ξεκίνησα με πιο χαμηλά παπούτσια
Καλή αρχή να έχουμε, καλή τηλεοπτική σεζόν και η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν η αγωνία μου και η συγκίνησή μου στα πρώτα δευτερόλεπτα είναι πάντα ίδια», ανέφερε η παρουσιάστρια
Η Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα της εκπομπής της
Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega: Κάποια πράγματα αλλάξανε, τα βασικά όμως όχι
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, είναι όλοι οι άνθρωποι που αγαπάμε εδώ, πίσω από τις κάμερες», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, στο ξεκίνημα της εκπομπής
Σίσσυ Χρηστίδου
5