Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Ένοχα μυστικά, πικρές αλήθειες και μία μεγάλη απειλή

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Ένοχα μυστικά, πικρές αλήθειες και μία μεγάλη απειλή

Απίστευτες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός», που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022. 

Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, που εκτοξεύει απειλές.

Σασμός: Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 45

Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα.

Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, που εκτοξεύει απειλές. Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή κι ανησυχία στο χωριό. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα.

Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης. O Παύλος, οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση, πάει και παραμονεύει έξω απ’ το αρχοντικό των Σταματάκηδων. Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής.

Σασμός: Τρίτη 06 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 46

Η φωτιά διχάζει το χωριό. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους σίγουρος ότι το έκανε ο Παύλος.

Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, δίχως να ξέρει πως η Αργυρώ με μια κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους τινάζει στον αέρα όσα θεωρούσε μέχρι τώρα δεδομένα.

Ο Σταύρος απειλεί τον Αστέρη ενώ η Καλλιόπη πρέπει ν’ αποφασίσει πως θ’ απαντήσει. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο ενώ ο Λευτέρης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Πάνο.

Σασμός: Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 47

Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του. Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά τη βοήθεια της Στέλλας.

Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά και σκέφτεται να φύγει, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Σασμός: Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 48

Ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο.

Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο, ενώ Αργυρώ και Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του παιδιού της.

Ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει τη Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά… Σασμό.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις