Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Η βεντέτα ξαναρχίζει και όλο το χωριό είναι αναστατωμένο

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Η βεντέτα ξαναρχίζει και όλο το χωριό είναι αναστατωμένο

Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς «Σασμός», στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, στις 21:00.

Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα, ενώ ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη.

Σασμός: Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 69

Η αλήθεια για τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη είναι πια στο φως. Κι ο Παύλος αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω. Η βεντέτα …ξαναρχίζει. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο.

Η Καλλιόπη ετοιμάζεται. Ο Μανόλης υποφέρει ακόμα για τη Νάντια, ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όρια της στη σχέση της με τον Λευτέρη. Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα, ενώ ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη.

Σασμός: Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 70

Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται, για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει.

Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, για την ασφάλεια του παιδιού. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη, που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο.

Σασμός: Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 71

Η Άνω Ποριά βράζει, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Θα τα καταφέρουν; Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της.

Ο Ευθύμης προσπαθεί να εμπλέξει τον Μανόλη στις παράνομες δουλειές του, την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη, να πει την αλήθεια στον αστυνόμο. Ο Αντώνης εξομολογείται στο Λευτέρη μια ιστορία από το παρελθόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις