Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» που θα προβληθούν έως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου;

Οι βασικοί ήρωες της σειράς «Σασμός» έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

Σασμός: Τρίτη 11 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 14

Ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν μάταια να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου. Όμως ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα.

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη*, ο οποίος την επομένη έχει προβλήματα με την αστυνομία. Εν τω μεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για την σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει.

Ο Μανώλης έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όρια του, ενώ η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

* Στο ρόλο του Λευτέρη ο Γιώργος Γεροντιδάκης. (Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.)

Σασμός: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 15

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική.

Ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη. Η άφιξη του Ευθύμη** στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

** Στο ρόλο του Ευθύμη ο Δημήτρης Αλεξανδρής. (Φίλος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας). Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμα του. Μπήκε φυλακή και τώρα βγαίνει και γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο).

Σασμός: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 16

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο, για να συνετίσει τον Νικηφόρο.

Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα, ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι με την φυγή του Μανώλη. Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη.

Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Media Τελευταίες ειδήσεις