Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στo επόμενo επεισόδιo της σειράς «Σασμός», που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Τι θα δούμε στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 26 Μαϊου 2023.

Ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί για τη Βασιλική, εκείνη από την άλλη πρέπει να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο.

Σασμός: Παρασκευή 26 Μαΐου – Επεισόδιο 141

Το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί να επισκεφτεί έναν – έναν τους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί για τη Βασιλική, εκείνη από την άλλη πρέπει να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο.

Ο Παύλος στο μεταξύ προτείνει την αλήθεια ως τη μόνη λύση στο αδιέξοδο για το παιδί, φέρνοντας τον Αστέρη, που γνωρίζει την κατάσταση της Καλλιόπης, σε δύσκολη θέση. Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη, ενώ εκείνος μαθαίνει από τη Στέλλα για τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο…

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις