Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Αστέρης και Μαθιός αποφασίζουν να φύγουν από το σπίτι

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Αστέρης και Μαθιός αποφασίζουν να φύγουν από το σπίτι

Η Βασιλική κρατά την αλήθεια για τον Νικηφόρο και είναι έτοιμη να του την πει! Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», που θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 21:00.

Επεισόδιο 150: Αστέρης και Μαθιός αποφασίζουν να φύγουν από το σπίτι. Η ψυχρότητα της Καλλιόπης απέναντι στον Αστέρη και τον Μαθιό διακόπτεται με μία έκπληξη, ενώ στο Βρουλακέικο -παρά τις προσπάθειες του Παύλου- η οδηγία της παιδοψυχολόγου να προστατευτεί το παιδί παίζει ακόμα τον πρώτο ρόλο.

Στο μεταξύ ένα μήνυμα της Έλενας ταράζει την ευτυχία του Λευτέρη, ενώ η Θοδώρα προετοιμάζεται όλο χαρά για τον αρραβώνα.

Ο Νικηφόρος κοψοχολιάζει τη Τζένη και τον Μάνο, αλλά τελικά αποδέχεται τη σχέση τους. Καθώς ο Αντώνης σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό, η Βασιλική κρατά επιτέλους την αλήθεια για τον Νικηφόρο στα χέρια της και είναι έτοιμη να του την πει…

Δείτε το sneak preview:

 

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις