Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Αστέρης και Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Αστέρης και Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Τι θα δούμε στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 19 Μαϊου 2023.

Η Άσπα αλλάζει στάση απέναντι στον Αστέρη, ενώ οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς αναστατώνουν τον Παύλο.

Σασμός: Παρασκευή 19 Μαΐου, επεισόδιο 136

Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τον Μαθιό στα ίσα, λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική κατατρύχεται από αμφιβολίες για τον αγαπημένο της. Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη ετοιμάζεται στην πλατεία του χωριού.

Η Άσπα αλλάζει στάση απέναντι στον Αστέρη, ενώ οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς αναστατώνουν τον Παύλο. Ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους. Και ενώ για τον έναν, αυτή θα φέρει χαρά, για τον άλλο θα σημάνει τον όλεθρο.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις