Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Η Νάντια ανακοινώνει σε Βασιλική και Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Η Νάντια ανακοινώνει σε Βασιλική και Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο στη σειρά «Σασμός» που θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023. Η Αργυρώ μένει άναυδη από την επίθεση του Σταύρου…

Σασμός: Τετάρτη 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 103

Η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Παντελή και την Άννα. Τα όσα θα τους πει, θα τους κάνουν να ανησυχήσουν για τα μπλεξίματα του Μανόλη.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος παρεμβαίνει για να δώσει λύση στο πρόβλημα. Η Αργυρώ μένει άναυδη από την επίθεση του Σταύρου, την ώρα που η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Η Νάντια ανακοινώνει σε Βασιλική και Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA, και οι αντιδράσεις τους θα είναι απρόβλεπτες. Παράλληλα, ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη, για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά από το οποίο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους.

* Την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game στις 23:45.

* Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα προηγηθεί η εκπομπή Pre Game στις 21:00 και η εκπομπή Post Game στις 23:45.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου: Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης: η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης: η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Media Τελευταίες ειδήσεις