Δευτέρα, 20 Μαΐ
27oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που θα δούμε απόψε (09.05.2024) στις 21:00.

Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει» τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή. Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός;

Σασμός: Πέμπτη 9 Μαΐου, 21:00

Περίληψη 120: Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει» τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή, ενώ την ίδια στιγμή φοβούνται για την Βασιλική που την έχει καλέσει ο εισαγγελέας.

Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί μόνος του. Ο Αντώνης ανακαλύπτει πως το περιδέραιο της Μαρίνας το έκλεψε η Σάντρα, η οποία συνειδητοποιεί πως είναι εξαρτημένη από τον τζόγο και συμφωνεί να φύγει για απεξάρτηση.

Η Θοδώρα και ο Γιώργος ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

Η Σάντρα έχοντας κλέψει το περιδέραιο της Μαρίνας, ετοιμάζεται να πάει στην λέσχη. Λίγο πριν φύγει όμως την προλαβαίνει ο Αντώνης και την φέρνει αντιμέτωπη με τις πράξεις της. 

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις