Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Σε σύγκρουση η Καλλιόπη με τον Αστέρη και την Αργυρώ

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Σε σύγκρουση η Καλλιόπη με τον Αστέρη και την Αργυρώ

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Τι θα δούμε στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 21:00.

Επεισόδιο 149: Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη και την Αργυρώ για το θέμα του παιδιού. Εκείνοι προσπαθούν να της εξηγήσουν, αλλά δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της Τζένης και του Μανόλη, και η αντίδρασή του είναι άσχημη. Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη μητέρα τους. Οδηγούνται σε μία απόφαση, η οποία θα πέσει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων.

Ο Ευθύμης συνεχίζει να πολιορκεί τη Στέλλα, που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, την ώρα που ο παπάς βασανίζεται από το δίλημμα για το αν πρέπει να της αποκαλύψει την αλήθεια για το Νικηφόρο.

Η νύχτα που θα ακολουθήσει θα είναι μακρά και οι εξελίξεις απρόβλεπτες.

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις