Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που θα προβληθεί την Πέμπτη 12 Μαϊου.

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επεισόδια στη σειρά «Σασμός».

Σασμός: Πέμπτη 12 Μαΐου – Επεισόδιο 140

Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με το Μαθιό και τη Βασιλική, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

Οι πρωτοβουλίες του παπά Μιχάλη δεν κατευνάζουν τα πνεύματα, ενώ η Καλλιόπη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της… Καθώς ο Γεράσιμος βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο, ο Αντώνης πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός.

Όμως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις