Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Σασμός – Μαρία Τζομπανάκη: «Θα μου λείψει η Καλλιόπη»

Σασμός – Μαρία Τζομπανάκη: «Θα μου λείψει η Καλλιόπη»

Ο Σασμός μπαίνει στην τρίτη χρονιά του και η Μαρία Τζομπανάκη δεν κρύβει ότι η «Καλλιόπη», θα της λείψει. Εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του 3ου κύκλου, η κάμερα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» βρέθηκε στα γυρίσματα του Σασμού. Κι εκεί, συνάντησαν και τη Μαρία Τζομπανάκη, εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

«Έχουμε αγαπηθεί πολύ μεταξύ μας και με μερικούς ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ιδιαίτερο, γιατί είναι και ο γιος μου και τον βλέπω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα είναι μετά», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, παραδέχτηκε ότι έχει «δεθεί» με την ηρωίδα της. «Επίσης, επειδή έχει να κάνει με την πατρίδα μου, ήδη η Καλλιόπη αφήνει το αποτύπωμά της πολύ έντονα επάνω μου. Έλεγα ότι τελευταία κρατάω την τσάντα μου όπως η Καλλιόπη, μιλάω πιο πολύ κρητικά απ’ όσο πριν»,

«Θα μου λείψει η Καλλιόπη πάρα πολύ και όλοι, όλη η παρέα», αναφέρει κλείνοντας η Μαρία Τζομπανάκη.

Από τη δική του πλευρά ο Μιχάλης Αεράκης, ο τηλεοπτικός «παπά-Μιχάλης» του Σασμού, δηλώνει: «Ο παπά-Μιχάλης είναι ο άνθρωπος που οφείλει και πρέπει να δέχεται στην πλάτη του όλα τα μυστικά του χωριού. Να εμπνέει τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να έχουμε αυτό το λεγόμενο happy end».

 

Σασμός, ο τρίτος και τελευταίος κύκλος έρχεται στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις