Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που γίνεται αισθητός στον αέρα της ΕΡΤ και του MEGA

Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που γίνεται αισθητός στον αέρα της ΕΡΤ και του MEGA

Ο σεισμός των 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια έγινε αισθητός στην Αττική και «χτύπησε» και στα στούντιο των τηλεοπτικών καναλιών, την ώρα που οι εκπομπές ήταν στον αέρα σε ζωντανή μετάδοση.

«Λοιπόν, δεν θέλω να σας τρομάξω, αυτή την αίσθηση έχουμε όλοι ότι έκανε σεισμό», είπε η Βούλα Μαλλά στην τηλεόραση της ΕΡΤ, την ώρα που ο σεισμός συνέβαινε στους Ζάρακες της Εύβοιας. Στιγμιαία φαίνεται να κουνιέται και η κεντρική κάμερα του στούντιο.

Αν και ο συνταγματολόγος κ. Κώστας Μποτόπουλος συνέχισε τον λόγο του, η κ. Μαλλά ήταν αμήχανη και είπε: «Θα τα δούμε όλα τώρα, γιατί υπάρχει ανησυχία επειδή εμείς νιώθουμε λίγο τη γη να κουνιέται», με τον κ. Μποτόπουλο να συμφωνεί και να λέει «όλοι το νιώθουμε».

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στο στούντιο του MEGA, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Χρηστάκο να λέει: «Παιδιά συγγνώμη που σας διακόπτω αλλά έχουμε ξανά ισχυρή σεισμική δόνηση, το καταλαβαίνουμε κι εμείς εδώ στο στούντιο. Το λέω γιατί είμαστε σε ζωντανή μετάδοση. Θα έχουμε πολύ σύντομα νεότερα για τη σεισμική δόνηση».

Πάντως, ο σεισμολόγος Κώστας Παπαζάχος ήταν καθησυχαστικός στις δηλώσεις του στο newsit.gr, εξηγώντας ότι δεν εμπνέει ανησυχία η σεισμική δόνηση που καταγράφηκε πριν τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εύβοια.

Media Τελευταίες ειδήσεις