Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

«Σέρρες» και «Σώσε με» στο Netflix από 15 Ιανουαρίου

«Σέρρες» και «Σώσε με» στο Netflix από 15 Ιανουαρίου

Το είχε “ανακοινώσει” με story στο instagram ο Γιώργος Καπουτζίδης, το ανακοίνωσε επίσημα και ο ΑΝΤ1. Οι σειρές «Σέρρες» και «Σώσε με» θα “ανέβουν” στο Netflix από τις 15 Ιανουαρίου! 

«Σέρρες» και «Σώσε με» γίνονται έτσι οι νέες ελληνικές σειρές που θα ταξιδέψουν σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από το Netflix, μετά το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Οι «Σέρρες», η σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα που απέσπασε δεκάδες διθυραμβικές κριτικές, αποτελεί μία από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη.

Η σειρά 10 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, χαρακτηρίζεται από ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης.

Οι «Σέρρες», μέσα από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, βλέπουν τη ζωή με άλλα μάτια και αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή. 

Το «Σώσε με», η δεύτερη σειρά που εξασφάλισε το Netflix, είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που ενώνει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών.

Το ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία  Πιέρρου Ανδρακάκου, με φόντο την ελληνική επαρχία, αφηγείται το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου και βασίζεται στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Media Τελευταίες ειδήσεις