Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου «κάρφωσε» την Τίνα Μεσσαροπούλου για τον Γιάννη Στάνκογλου: Είχε υπονοηθεί το όνομά μου

Σίσσυ Χρηστίδου «κάρφωσε» την Τίνα Μεσσαροπούλου για τον Γιάννη Στάνκογλου: Είχε υπονοηθεί το όνομά μου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα (11.02.2024) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχασε την ευκαιρία να… θέσει το θέμα με την υποτιθέμενη σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Στο Happy Day είχαν αποκαλύψει ότι ο Γιάννης Στάνκογλου είχε νέα σχέση μετά το διαζύγιό του και είχε υπονοηθεί ότι αυτή ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου. Και όταν η παρουσιάστρια είχε απέναντί της την Τίνα Μεσσαροπούλου, τη ρώτησε…

«Θα υποδεχτούμε μια κυρία της ελληνικής τηλεόρασης, που θα ομολογήσω ότι με έχει φέρει και μένα σε δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πράγματα που εγώ δεν ήθελα ακόμη να αποκαλυφθούν τηλεοπτικά ή συζητήσεις που είχα κάνει. Τώρα τελευταία και για προσωπικά ζητήματα τώρα που το θυμάμαι… Έλα μέσα, Τίνα να τα λύσουμε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου υποδεχόμενη τη γνωστή τηλεκριτικό.

«Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου. Η αλήθεια, βέβαια, δεν ειπώθηκε το όνομά μου. Σκέψου όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα: “μα δεν είπαν κάτι”. Βγήκε ένα πρωτοσέλιδο με μένα».

«Δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν. Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Δεν θα ασχοληθώ ξανά. Από εδώ και πέρα μόνο με υπεύθυνη δήλωση θα βγάζουμε ρεπορτάζ. Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Όνομα δεν ειπώθηκε ποτέ αλλά είπα όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται», ήταν η απάντηση της Τίνας Μεσσαροπούλου στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχω βρεθεί πολλές φορές στη δύσκολη θέση να…»

«Έχουμε φτάσει στο σημείο ακόμα και εμείς μεταξύ μας, πολλές φορές, να μπαίνουμε στη διαδικασία να επιβεβαιώνουμε, να διαψεύδουμε, να κουνάμε δάχτυλο. Συζητάμε και ξανασυζητάμε για πράγματα που είναι δεδομένα με τα χρόνια. Το να σε πάρει κάποιος τηλέφωνο το βρίσκω και υγιές. Το να μη σε πάρει και να δεις κάτι να λέγεται ή να γράφεται πίσω από κλειστές πόρτες, αυτό εμένα με προβληματίζει.

Όταν σε πάρει ο άλλος τηλέφωνο έχεις τη δυνατότητα να το λύσεις, να ζητήσεις συγγνώμη, να πεις την άποψή σου, να έρθεις σε αντιπαράθεση αλλά το λύνεις με τον άλλον. Μ’ αρέσουν οι ξεκάθαρες σχέσεις, το προτιμώ να σε πάρει και να σε βρίσει ο άλλος και να έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις. Όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις είναι το πρόβλημα.

Εγώ δεν παίρνω κανένα τηλέφωνο. Σε αυτήν τη δουλειά χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή, η αλήθεια πάντα λάμπει αν έχει βάσεις. Αργά ή γρήγορα θα φανεί. Γιατί να μπω εγώ σε κόντρα; Έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές στη δύσκολη θέση να πάρω κάποιον, ακόμα και αν είμαι 100% σίγουρη για ένα ρεπορτάζ, και να μου πει “ναι, ισχύει” αλλά δε θέλω να το βγάλεις. Δεν υπάρχει περίπτωση, το αποκλειστικό να είναι, δε θα το βγάλω ποτέ, θα είμαι η τελευταία και θα δώσω τον λόγο μου.

Επειδή μπορεί να την πάθεις στο δευτερόλεπτο και επειδή μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και για πράγματα που είναι πιο ευαίσθητα, ρωτάμε, στέλνουμε μήνυμα και δεν είναι… δεν υπάρχει πρόβλημα, ας βγάλει και κάποιος άλλος κανένα αποκλειστικό», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Υπάρχει μια σύμπνοια, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος (σ.σ. με την ομάδα της εκπομπής). Τα παιδιά είναι μια ‘κόκκινη γραμμή’ και εγώ προσπαθώ με τα χρόνια, επειδή ως χαρακτήρας δε μου αρέσει να στρογγυλεύω, πιάνω τον εαυτό μου να μη θέλω εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

   

Στο τηλεοπτικό λίγο πολύ τα έχω ζήσει όλα, είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, ένα αποκλειστικό λιγότερο δε θα έρθει να αποδείξει κάτι για τη δική μου αξία, δε θα μου προσφέρει τίποτα παραπάνω. Υπάρχει για όλους χώρος», είπε επίσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις