Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου σε Νίκο Συρίγο: Πάλι δάχτυλο βλέπω, μειώνεις την εκπομπή

Σίσσυ Χρηστίδου σε Νίκο Συρίγο: Πάλι δάχτυλο βλέπω, μειώνεις την εκπομπή

Μπορεί αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου να έκανε χιούμορ με την τοποθέτηση του Νίκου Συρίγου πως «θα τα πούμε στη σύσκεη» αλλά στη συνέχεια της σημερινής (27.01.2024) εκπομπής, η ένταση ανάμεσά τους, δεν έλειψε. 

Αφορμή ήταν μια παρατήρηση του Νίκου Συρίγου πως πρόσωπο της εβδομάδας δεν ήταν ο Γιώργος Νταλάρας αλλά η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος στα Τέμπη, που κατέθεσε πριν μερικές μέρες στην Εξεταστική της Βουλής. Η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε, λέγοντας του πως πάει «κουνάει το δάχτυλο» και μειώνει την εκπομπή! 

«Το πρόσωπο της εβδομάδας δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, παρότι αυτόν ανέδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, αλλά η Μαρία Καρυστιανού, η τραγική μάνα που πήγε στην εξεταστική της Βουλής και είπε αυτά που θέλαμε να πούμε όλοι. Αυτό είναι το πρόσωπο της εβδομάδας.

Επειδή το ανέφερε και ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του, αλλά δεν μπορέσαμε να το βάλουμε, προφανώς, είναι 53 λεπτά… Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα τα πραγματικά, όπως είναι η Μαρία Καρυστιανού», είπε ο Νίκος Συρίγος.

Τότε, με ένταση η Σίσσυ Χρηστίδου του απάντησε: «Πάλι είναι ένα δάκτυλο εδώ και δεν μου αρέσει αυτό. Όντως ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της, αλλά εμείς δεν το είδαμε εδώ. Το να το τοποθετείς σε αυτή την κουβέντα, μειώνει εμάς, μειώνει την κουβέντα, μειώνει το περιεχόμενο της εκπομπής, τον αρχισυντάκτη και τα λοιπά.

Εμείς μιλήσαμε με τη γυναίκα και δεν ήθελε να μιλήσει. Λες ότι δεν ασχολούμαστε με αυτό το πρόσωπο, ενώ εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι άσχετο με τη συζήτηση και φαίνεται δεικτικό το να το τοποθετείς εδώ».

  

«Με έβαλε στη θέση μου» 

Μετά τη δήλωση του Νίκου Συρίγου πως διαφωνεί με τα δημοσιογραφικά “πεσίματα”, η Σίσσυ Χρηστίδου σε δηλώσεις της είχε πει πως όταν πάει δική του εκπομπή, θα μπορεί να μην βάζει τέτοια. Η απάντηση του Νίκου Συρίγου ήταν πως θα το συζητήσουν στη σύσκεψη. 

Όταν λοιπόν το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου είπε γελώντας: «Καλημέρα Νίκο… Ίσως χρειαστεί να αποκαλύψουμε όσα έγιναν στη σύσκεψη. Αν έγιναν; Χαμός! Με έβαλε στη θέση μου. Το χέρι στο τραπέζι και τέτοια. Εγώ μασάω με αυτά και σήμερα θα είμαι πιο ήσυχη». 

Και ο Νίκος Συρίγος γέλαγε.. Αλλά στη συνέχεια τα πράγμα δεν ήταν… αστεία.

Media Τελευταίες ειδήσεις