Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

«Σκοτώθηκαν» Άρης Πορτοσάλτε και Γιώργος Κυρίτσης στον ΣΚΑΪ: «Αν έχεις νεύρα, να πας στο γιατρό»

«Σκοτώθηκαν» Άρης Πορτοσάλτε και Γιώργος Κυρίτσης στον ΣΚΑΪ: «Αν έχεις νεύρα, να πας στο γιατρό»

Άγριος καυγάς ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Κυρίτση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής (23.09.2022).

Ο καυγάς ξεκίνησε από τη συζήτηση για την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ. Ο Γιώργος Κυρίτσης ξεκίνησε την τοποθέτησή του, ο Άρης Πορτοσάλτε τον διέκοψε και τα «αίματα» δεν άργησαν να… ανάψουν.

«Μπορούμε λίγο να συζητήσουμε;», παρενέβη ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Γιώργο Κυρίτση να εκνευρίζεται: «μπορείς ρε παιδάκι μου να περιμένεις να τελειώσω;».

«Ησύχασε», είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του λέει: «τι ησύχασε; Για πέντε λεπτά έρχομαι, αν είναι τα 2,5 να μιλάς πάνω μου, δεν κάνουμε δουλειά».

«Αν έχεις νευράκια, υπάρχουν και φάρμακα, υπάρχουν και γιατροί. Κουλάρισε λίγο. Θα έχουμε τα νεύρα σου πρωί πρωί;» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Κυρίτση να τον ρωτά «τι εννοείς;» και τον Πορτοσάλτε να συνεχίζει: «αν έχεις νεύρα να πας σε γιατρό, μη χυμάς πρωί πρωί εδώ μέσα». «Την όρεξή σου έχω πρωί πρωί», συνέχισε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Η ένταση δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ο Γιώργος Κυρίτσης μίλησε για «συμμορία που κυβερνάει», ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου παρενέβη λέγοντας: «μπορεί να λέμε μια κυβέρνηση συμμορία; Βρίζεις και τον λαό έτσι», με τον Γιώργο Κυρίτση να απαντά: «αν δεν σου αρέσει μην με καλέσεις ξανά» και τον Άρη Πορτοσάλτε να επανέρχεται με τη φράση «αναλαμβάνει να δείξει πόσο τραμπούκος είναι». «Τέσσερις με έναν και είμαι εγώ τραμπούκος» απάντησε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Όταν πήρε τον λόγο ο Άρης Πορτοσάλτε για να απαντήσει στη «μπαρουφολογία του ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε, έκανε λόγο για «παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ», με τον Γιώργο Κυρίτση να τον διακόπτει: «παραμύθια λες εσύ», «μπαρουφολογία λες εσύ, αφού με διέκοπτες, σε διακόπτω κι εγώ».

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν

 

Media Τελευταίες ειδήσεις