Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Σμαράγδα Καρύδη για #MeToo: “Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα”

Σμαράγδα Καρύδη για #MeToo: “Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα”

Για το τσουνάμι καταγγελιών στο θέατρο μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη στον ΣΚΑΪ!

Απέναντι στον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Σμαράγδα Καρύδη. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός πήρε θέση για όσα έχουν καταγγελθεί σχετικά με κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, σημείωσε πως «υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο, όπως υπάρχουν και παντού στην κοινωνία. Είναι καλό το ότι τα στόματα ανοίγουν και μιλάνε κάποιοι άνθρωποι και λένε τι τους συνέβη. Νομίζω από αυτό θα βγει κάτι καλό στο τέλος. Όσο βίαιο και να ‘ναι, όσο δύσκολο, όσο άβολο στο τέλος θα καθαρίσει».

«Στο θέατρο μαζεύονται πολλές φορές και πολύ εγωκεντρικά πρόσωπα με ναρκισσιστικές διαταραχές. Υπάρχουν αυτά τα πρόσωπα αλλά δεν είναι ο κανόνας. Οπουδήποτε υπάρχει προβολή υπάρχουν και τρελές συμπεριφορές» πρόσθεσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA. «Αυτή την έκταση και την τόσο μεγάλη βία και αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Ότι είναι δηλαδή τόσο σοβαρά τα πράγματα. Ήξερα ότι υπάρχουν κακές συμπεριφορές, κάποιοι που μπορεί να στην πέσουν».

«Εγώ ήμουν και λίγο προφυλαγμένη γιατί με τον Θοδωρή 20 χρόνια κάνουμε δικές μας δουλειές και πολλές με τους φίλους μας».

Media Τελευταίες ειδήσεις