Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σμαράγδα Καρύδη: «Μιλώ για αυτούς που είναι δύσκολοι συνεργάτες, που δεν αντέχονται»

Σμαράγδα Καρύδη: «Μιλώ για αυτούς που είναι δύσκολοι συνεργάτες, που δεν αντέχονται»

Όσα δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Για τους συναδέλφους της που μπορεί να είναι δύστροποι μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη στο Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα.

Τι σας κάνει να ενδίδετε σε μια ταινία ή σε μια παράσταση;

Πρώτα οι συνεργάτες. Για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να νιώθω ότι συνδεόμαστε με κάποιο τρόπο. Όταν ο Πάνος μού πρότεινε να συνεργαστούμε, και το σενάριο να μην είχα διαβάσει πάλι ναι θα του έλεγα γιατί ξέρω ποιος είναι και τον θαυμάζω πολύ.

Δεν με νοιάζει ακόμα κι αν υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι αποτυχία, αρκεί εγώ να νιώθω καλά με τους συνεργάτες. Όταν ταιριάζω με τους ανθρώπους είμαι πάντα πρόθυμη να συνεργαστώ. Αρκεί να μην είναι παράξενοι χαρακτήρες,

Άλλωστε, είμαι τόσα χρόνια στο χώρο αυτό -οι γονείς μου είναι ηθοποιοί-, ξέρω πολύ καλά με ποιους μπορώ να συνεργαστώ και με ποιους δεν μπορώ να αντέξω ούτε λεπτό, ακόμα κι αν είναι πού ταλαντούχοι.

Και δεν μιλάω για αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήταν πολύ ακραία, εγώ μιλώ για ανθρώπους που μπορεί να είναι μουρλοί, ας πούμε και να θέλουν να σε ταλαιπωρούν. Για αυτούς που είναι πολύ δύσκολοι συνεργάτες, που δεν αντέχονται. Οπότε αυτά τα αποφεύγω. Κυρίως είναι οι άνθρωποι και μετά οι ρόλοι.

Έχετε βιώσει κακότροπες συμπεριφορές;

Έχω την πολυτέλεια να αποφεύγω τέτοιες συμπεριφορές γιατί τους ήξερα και τους ξέρω. Ένα νέο παιδί μπορεί να αιφνιδιαστεί. Για αυτό πρέπει να υπάρχουν νόμοι και όλοι να νιώθουν ασφαλείς και να μιλάνε όταν συμβαίνουν τέτοιες συμπεριφορές.

Σε όλους τους χώρους, όχι μόνο της υποκριτικής. Δεν θέλω να με τρελάνει κάποιος επειδή έχει ταλέντο αλλά ξαφνικά θέλει να με τρελάνει έναν ολόκληρο χειμώνα. Ή που είναι παρτάκιας και δεν είναι ομαδικός. Μου είναι αδιανόητο, δεν το αντέχω. Δεν μιλάμε για ακραία πράγματα, δεν το συζητάμε καν αυτό το θέμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις