Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σοφία Αρβανίτη: «Το μητρικό καμπανάκι χτύπησε αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα»

Σοφία Αρβανίτη: «Το μητρικό καμπανάκι χτύπησε αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα»

Όσα εξομολογήθηκε η Σοφία Αρβανίτη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Για την μητρότητα, την απώλεια και τα “σκυλάδικα” μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα του OPEN. «Το καλύτερο από όλα για τον αδελφό μου είναι να τον αφήσω να έχει την πορεία που έχει. Όπως και κάθε άνθρωπος που φεύγει από αυτή τη ζωή.

Να μην τον ενοχλώ γιατί τον έχω ενοχλήσει ήδη αρκετά με τις σκέψεις μου. Πρέπει αυτό από κάποια στιγμή και μετά να σταματήσω να το κάνω».

Παράλληλα, η Σοφία Αβρανίτη παραδέχθηκε πως «την περασμένη δεκαετία ήρθε η κρίση οπότε δεν είχε επιλογές αλλά ανάγκη για να είμαι σωστή, να ανταπεξέλθω και να προχωρήσω στη ζωή μου.

Όπως και συνέβη. Όμως, αυτά που αποκαλώ εγώ με μια λέξη «σκυλάδικα» διδάσκουν και πράγματα. Εκεί έχω δει από κάποιους ανθρώπους και μια κιμπαροσύνη, μια ντομπροσύνη».

«Είχα ένα περίβλημα προστασίας. Επειδή οι άλλοι καλλιτέχνες δεν είχαν την τύχη που είχα εγώ, με είχαν λίγο σαν κινέζικη πορσελάνη» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

«Το μητρικό καμπανάκι χτύπησε αλλά μέσα σε λίγα χρόνια το ξεπέρασα γιατί κατάλαβα ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα. Αν ήμουν μητέρα θαρρώ ότι μάλλον θα ήμουν καλή αλλά πρέπει να προχωράμε παρακάτω και να βρίσκουμε πολύ ωραία πράγματα να κάνουμε».

Media Τελευταίες ειδήσεις