Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σοφία Βογιατζάκη: Δεν θα κάνω ποτέ κίνηση, δεν θα φλερτάρω πρώτη

Σοφία Βογιατζάκη: Δεν θα κάνω ποτέ κίνηση, δεν θα φλερτάρω πρώτη

“Αν δεν έχω προσωπική άποψη… δεν ακούω” τόνισε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βογιατζάκη.

Για την συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη, με τον οποίο θα συμπράξουν στη “Δωδέκατη νύχτα” του Σαίξπηρ αυτό το καλοκαίρι, μίλησε με ενθουσιασμό η Σοφία Βογιατζάκη στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ το Σάββατο.

“Θα είναι ένα καταπληκτικό καλοκαίρι, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι σε μια υπέροχη δουλειά με έναν μαγικό άνθρωπο, τον Γιώργο Κιμούλη και έναν υπέροχο θίασο με καταπληκτικούς συναδέλφους. Δωδέκατη νύχτα του Σαίξπηρ, πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου στο Βεάκειο του Πειραιά”.

“Αισθάνομαι πολύ ευλογημένη και τυχερή. Δεν θέλω να συγκινούμαι αλλά πάντα όταν μιλάω για αυτή τη δουλειά συγκινούμαι. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη, τον αγαπώ. Αυτό μπορώ να πω. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον θαυμάζω απεριόριστα, βαθύτατα.

Είναι ένας άνθρωπος που σου επιβάλλει την πειθαρχία, την τάξη και την συγκέντρωση στην πρόβα χωρίς να σου την επιβάλλει. Δηλαδή είναι τόσο καλά διαβασμένος, τόσο μορφωμένος, τόσο καταρτισμένος, ιδιοφυής, έχει έναν τέτοιο ωραίο τρόπο να σε οδηγεί εκεί που θέλει χωρίς να ταλαιπωρείσαι και είναι έτσι όλη του η στάση.

Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για αυτή την παράσταση από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το χάραμα, μπαίνει στην πρόβα και ωχριούμε όλοι μπροστά στην ενέργεια του” εξομολογήθηκε, αρχικά, η ηθοποιός.

“Σου επιβάλλει αυτή την τάξη και την πειθαρχία, το να διαβάζεις και να μελετάς, το να πηγαίνεις μισό βήμα παραπέρα στην πρόβα από την ίδια την στάση του. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο. Λες, ντρέπομαι ρε παιδί μου να πάω αδιάβαστη! Ντρέπομαι, πως να το πω! Ντρέπομαι να μην ξέρω τα λόγια μου” πρόσθεσε, ακόμα, η Σοφία Βογιατζάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

“Για μένα ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου προσδιορίζεται από την προσωπική σχέση που έχω με αυτόν τον άνθρωπο. Άμα σε γνωρίσω και σε συμπαθήσω, είναι εντάξει.

Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που η χημεία τους μπορεί να μην ταιριάζει, αλλά αν δεν έχω προσωπική άποψη… δεν ακούω”.

Media Τελευταίες ειδήσεις