Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν αντέχω πια ντιβιλίκια κι όλα τα παρελκόμενα της ασυδοσίας

Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν αντέχω πια ντιβιλίκια κι όλα τα παρελκόμενα της ασυδοσίας

“Αισθάνομαι ότι δεν έχω την υπομονή να ασχολούμαι με αηδίες και κολλήματα που είχαμε πριν στο μυαλό μας” είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στη Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με το Me Too. Παράλληλα έκανε και μια αναφορά στην υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου.

«Έχω την αίσθηση ότι παλιότερα έβγαινα εκτός ελέγχου με διάφορα. Τώρα πλέον είμαι, όπως κι όλοι, μονίμως εκτός ελέγχου -έχουμε περάσει σε άλλη διάσταση, γιατί δεν ξέρουμε από που μας έρχεται…

Μας ήρθε ο κορωνοϊός, περάσαμε δύο χρόνια όπως τα περάσαμε και τώρα στο τελείωμα άνοιξαν οι άλλες ιστορίες με τον πόλεμο, που είναι πιο σοβαρές κι άσχημες, δυστυχώς.

Αισθάνομαι ότι δεν έχω την υπομονή να ασχολούμαι με αηδίες και κολλήματα που είχαμε πριν στο μυαλό μας.

Ειδικά στη δουλειά δεν μπορώ καθόλου. Θέλω να πάω να κάνω τη δουλειά μου, να περνάμε καλά, να έχουμε θετικές σκέψεις και τίποτα παραπάνω. Ντιβιλίκια κι όλα τα παρελκόμενα της ασυδοσίας δεν τα αντέχω πια, με κουράζουν και νιώθω αποστροφή.

Τα είδαμε όλα, ειδικά με το κίνημα Me Too, που άγγιξε περισσότερο το χώρο μας, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι μόνο ο δικός μας χώρος, είναι ολόκληρη η κοινωνία. Πρέπει όλοι να κάνουμε αυτό το βήμα για να περάσουμε σε μια ενηλικίωση της κοινωνίας μας -είναι σαν να έχουμε ακόμα παιδικές ασθένειες.

Δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοια πράγματα, πρέπει να πάμε πάρα πέρα -και τώρα έχω την αίσθηση ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Δίνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στα θύματα και πραγματικά να τιμωρηθεί παραδειγματικά όποιος αποδειχθεί ένοχος.

Γιατί, αν κουκουλωθούν και χάσουμε αυτήν την ευκαιρία, θα είναι πολύ δύσκολο να ξανακάνουμε αυτά τα βήματα. Πρέπει να σηκώσουμε το χαλί και να βγάλουμε όλα τα σκουπιδάκια από κάτω, να τελειώνουμε.

Έρχεται η ώρα και θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Όσοι ήμασταν εκεί και έχουμε άποψη, το έχουμε καταθέσει.

Επαναλαμβάνω, πρέπει όλα αυτά να τελειώνουν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να επιβάλει την εξουσία που νομίζει ότι έχει στον άλλον. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να τυραννά και να βγάζει τα απωθημένα του πάνω στον άλλον.»

Media Τελευταίες ειδήσεις