Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σπύρος Μαρτίκας: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το Survivor

Σπύρος Μαρτίκας: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το Survivor

«Δεν εκτιμήθηκε ποτέ» διευκρινίζει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πυρά κατά των πρώην συμπαικτών του στο Survivor, Λάμπρο Κωνσταντάρα έριξε ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου, το πρωινό της Τετάρτης (07.02.2024), στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνος Παπαδόπουλο. 

«Οι φτηνές δικαιολογίες είναι που ενοχλούν και δημιουργούν θέμα αντίληψης, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Δηλαδή δεν μπορεί να βγαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και να λέει “α και γω φοβάμαι τα αεροπλάνα”!

Όσο εξοικειώνεσαι όμως με ένα μέσο τόσο έρχεται και πιο ήπιο στο να απαλύνεις και τον φόβο σου. Εξοικειώνεσαι» δηλώνει αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Η Δαλάκα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και μάλιστα πλήρωνε κάποιος άλλο για να γυρνάει η Δαλάκα όλο τον κόσμο. Εκεί δεν φοβόταν τα αεροπλάνα; Έχει γυρίσει τους πάντες και τα πάντα. Οπότε είναι μια φτηνή δικαιολογία η οποία δεν θα μου άρεσε.

Μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (σ.σ. για μένα); Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Λάμπρος Κωνσταντάρας, η αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις!

  

Νομίζω ότι ήταν ο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Στην πρώτη υποψηφιότητα του για αποχώρηση, αποχώρησε” υπογραμμίζει ο Σπύρος Μαρτίκας στο STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις