Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σπύρος Μαρτίκας: Ο Νίκος Μπάρτζης κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη

Σπύρος Μαρτίκας: Ο Νίκος Μπάρτζης κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη

“Καταπέλτης” ο Σπύρος Μαρτίκας για τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor All Star,

Σε όσα είδαμε, αλλά και δεν είδαμε, από τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor All Star αλλά και την… προσπάθεια από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να καταστρέψει την σχέση του, όπως ο ίδιος τονίζει, μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Μαρία Βλάχου στον Alpha. 

“Δεν το έχετε καταλάβει ο Νίκος Μπάρτζης κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη; Δεν το έχετε καταλάβει; Όλοι το ξέρουν. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά αλλά είναι ένα παιχνίδι. Ο καθένας θα το παίξει όπως θέλει και ο κόσμος θα το κρίνει”.

“Περάσαμε πολλά μαζί του, όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες. Το ότι έβρισε με απειλές τον άνθρωπο που μας πρόσεχε, είναι ένα περιστατικό το οποίο το ξέρουμε όλοι, το ζήσαμε όλοι, χωρίς λόγο. Έγιναν πολλά αλλά κρίνω το παιχνίδι γιατί παίχτηκε πίσω από τις κάμερες και όχι μπροστά” εξηγεί χαρακτηριστικά ο φαρμακοποιός.

Όσον αφορά, δε, το κλειστό πια για τον ίδιο κεφάλαιο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι σαφής. “Πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, πάνω απ’ όλα. Το σημαντικότερο για τη ζωή μου και όχι για το παιχνίδι. Όπως ενήργησε η Ελευθερία Ελευθερίου, για το τι θα κάνει ακριβώς, από πίσω κρυβόταν η Ευρυδίκη.

  

Δεν υπάρχει η Ευρυδίκη για μένα, μόνο και μόνο γιατί πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου. Τίποτα άλλο”.

Media Τελευταίες ειδήσεις