Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σπύρος Μπιμπίλας: Είναι γελοιότητα, δεν μπορεί κάποιοι να έχουν dress code για τη Βουλή

Σπύρος Μπιμπίλας: Είναι γελοιότητα, δεν μπορεί κάποιοι να έχουν dress code για τη Βουλή

«Εγώ έχω extreme ντύσιμο από την νεανική μου ηλικία» δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τόσο για τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και για το… dress code στην ελληνική βουλή μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα, “I love Σου Κου” το Σάββατο.

«Δεν θέλω να σχολιάζω τον κ. Κασσελάκη. Δικαίωμα του είναι να κάνει αυτά που κάνει. Ότι κάνει η τηλεόραση για τον κ. Κασσελλάκη το βρίσκω γραφικό. Δηλαδή είναι απίστευτο κυνηγητό απέναντι σε έναν άνθρωπο που τον παρουσιάζουν σαν έναν σούπερ σταρ ή έναν σταρ του κινηματογράφου” τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Προσωπικά τον βρίσκω έναν συμπαθητική άνθρωπο, όμως αυτή η υπερέκθεση καταντάει λίγο γραφική. Μου φαίνεται περίεργο που τον αποδέχθηκαν τόσο γρήγορα με την ιδιαιτερότητα, που κανονικά δεν είναι ιδιαιτερότητα».

«Για μένα όλο αυτό είναι γελοιότητα (σ.σ. να συζητιέται η εμφάνιση κάποιου στη Βουλή). Δεν μπορεί κάποιοι να έχουν dress code για την Βουλή. Εγώ είμαι ένας καλλιτέχνης, έχω extreme ντύσιμο από την νεανική μου ηλικία, θα κάνω τώρα έναν ρόλο στη Βουλή; Είμαι υπέρ των χρωμάτων, υπέρ της πολυχρωμίας, δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να με εγκλωβίσει όπως το ’60 που ήμουν μικρό παιδί στο σχολείο… “Τι είναι το αγόρι; Μπλε, μαύρο, γκρι”, ε όχι! Εγώ θέλω πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο» πρόσθεσε ακόμα ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις