Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπύρος Μπιμπίλας: Νέα καταγγελία για ηθοποιό ότι παγιδεύει γκέι παντρεμένους και τους εκβιάζει με φωτογραφίες

Σπύρος Μπιμπίλας: Νέα καταγγελία για ηθοποιό ότι παγιδεύει γκέι παντρεμένους και τους εκβιάζει με φωτογραφίες

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, αναφέρθηκε σε μια νέα καταγγελία εκβιασμού από ηθοποιό η οποία όμως δεν έχει φτάσει ακόμη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, αναφέρθηκε σε μία περίεργη καταγγελία που δεν αποκλείεται να δει το φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, «χθες το βράδυ βομβαρδίστηκα με τηλεφωνήματα για μια καταγγελία που δεν έχει έρθει καν ακόμη στο ΣΕΗ. Δεν ήξερα ούτε το πρόσωπο που καταγγέλλει, ούτε το άτομο που καταγγέλλεται»..

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, πρόκειται για καταγγελία σε βάρος ηθοποιού, ο οποίος φέρεται να «παγιδεύει» γκέι άντρες που είναι παντρεμένοι, και στη συνέχεια τους εκβιάζει με φωτογραφίες.

«Έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές από πολλούς ηθοποιούς που μας λένε πράγματα, αλλά δεν έρχονται να τα καταθέσουν ούτε στα αρμόδια όργανα του ΣΕΗ ούτε στη δικαιοσύνη, ότι το να τα λέει ο ένας στον άλλον ή να τα γράφει στα social media, δεν έχει νόημα.

Έχω ακούσει τρομερά πράγματα στα αφτιά μου και πραγματικά τους λέω: “αυτό που μου είπες, γιατί δεν έρχεσαι να το καταθέσεις και να βοηθήσεις κι άλλους ανθρώπους;”.

Και λένε ότι δεν θέλουν να αναμιχθεί το όνομά τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρέοδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Media Τελευταίες ειδήσεις