Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία

“Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο” ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σωματείο, τον Ντάνο και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ηθοποιών στο Σωματείο και σε κάθε συμβούλιο εγγράφουμε 20-30 στάνταρ.

Αυτή τη στιγμή το Σωματείο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολλών δικηγόρων που πληρώνουμε για να ανταπεξέλθουμε στους δικαστικούς αγώνες» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο, γιατί ο Ντάνος πραγματικά έχει ταλέντο, να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο» δηλώνει ο ηθοποιός.

«Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο».

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει ότι θα αναμετρηθούν στις δικαστικές αίθουσες, στέλντοντάς του τις ευχές του για τη νέα του παράσταση, στην οποία δηλώνει ότι μπορεί να παραβρεθεί εάν τον καλέσουν.

Media Τελευταίες ειδήσεις