Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν είχα κανέναν καημό που δεν θα έκανα τους «Απαράδεκτους», μάλλον επέμεινε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

«Είπαν από το κανάλι να μην το κάνω και λέω, εντάξει, δεν θα το κάνω» περιγράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πίσω στον χρόνο και στην περίοδο των γυρισμάτων για τη θρυλική κωμική σειρά «Απαράδεκτοι» από τη συχνότητα του MEGA γύρισαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου, όταν και συνομίλησαν με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Τετάρτης (10.06.2026).

«Εγώ τους ”Απαράδεκτους” πολύ εύκολα δεν θα τους έκανα», επισήμανε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε:

«Ήμουν έτοιμος να μην τους κάνω. Είχα ξεκινήσει το ”Εκμέκ παγωτό”, υπήρχε πρόβλημα από το κανάλι, ότι δεν μπορούσα να κάνω ταυτόχρονα δύο σίριαλ και ήταν να μην τους κάνω».

«Αλλά τελευταία στιγμή υποχώρησαν! Αν δεν είχα κάνει τους ”Απαράδεκτους”, θα ήταν τελείως αλλιώς τα πράγματα. Καλύτερα ή χειρότερα, δεν το ξέρεις», πρόσθεσε ο έμπειρος πρωταγωνιστής για να αναφερθεί στη συνέχεια στη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

 

 

«Με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου είχαμε ”δέσει” πολύ λόγω του ραδιοφώνου και μου λέει να το κάνω. Μετά είπαν από το κανάλι να μην το κάνω και λέω, εντάξει, δεν θα το κάνω. Δεν είχα κανέναν καημό που δεν θα το έκανα. Μετά μάλλον επέμεινε η Δήμητρα και είπε το κανάλι εντάξει», αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα