Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σπύρος Πετρουλάκης: Θα ήθελα το τέλος της σειράς να κλείσει με Σασμό

Σπύρος Πετρουλάκης: Θα ήθελα το τέλος της σειράς να κλείσει με Σασμό

Για την δημοφιλή σειρά του Alpha μίλησε ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης.

Από το χαρτί στη… μικρή μας οθόνη βρέθηκε η δημιουργία του και ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του Σασμού μίλησε για αυτό όταν βρέθηκε στον καναπέ του Dot, το μεσημέρι του Σαββάτου, για να συναντήσει τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη στο STAR. 

“Ήμουν στην Κύπρο το 2019 και έκανα την παρουσίαση του βιβλίου του Σασμού. Πίσω καθόταν ένας κύριος με καπαρντίνα, ένας περίεργος τύπος.

Όταν τελειώνει η παρουσίαση, μου λέει “Κώστας Κωστόπουλος, σκηνοθέτης. Θα κάνουμε το βιβλίο σου σειρά”. Δεν τον πίστεψα” παραδέχθηκε, αρχικά, ο Σπύρος Πετρουλάκης.

“Δύο μέρες πέρασαν, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ότι έκλεισε ήδη ραντεβού με την παραγωγή. Ενδιαφέρθηκαν και άλλα κανάλια αλλά ο Alpha κέρδισε.

Δεν ήθελα να αλλάξω τον τίτλο, παρόλο που δεν ήταν πολύ εύηχος. Ήταν μια λέξη που δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο αλλά με μία πολύ ωραία πρόθεση που έκανε το κανάλι, όλος ο κόσμος μιλούσε για τον Σασμό”.

“Επίσης δεν ήθελα να αλλάξει το ύφος και το ήθος του βιβλίου και θα ήθελα το τέλος της σειράς να κλείσει με Σασμό και θα γίνει” πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Πετρουλάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις