Media

Σπύρος Πώρος: «Το Survivor είναι λίγο εγκεφαλική νέκρωση»

Ο Σπύρος Πώρος παραχώρησε συνέντευξη στο Ευτυχείτε και μίλησε για το GNTM και το Survivor, μόνο που δεν είχε την καλύτερη άποψη για το τελευταίο.

«Ξέρω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που θα μπει στο GNTM αλλά σαν μοντέλο. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το GNTM, όλα είναι θέμα timing και συνεργατών κι όχι τόσο αν είσαι διεθνής φωτογράφος.»

Τι είχε να πει ο Σπύρος Πώρος για το Survivor; «Παλιά μου είχε γίνει πρόταση αλλά δεν ήμουν στην Ελλάδα και δεν γινόταν.

Έχω δει μερικά επεισόδια. Είναι αυτό που είναι λίγο εγκεφαλική νέκρωση για να ανταπεξέρχεται ο άνθρωπος γιατί το χρειάζεται ο άνθρωπος, πριν πέσει για ύπνο. Έχω ξεχωρίσει αγωνιστικά τον Γιώργο Κόρομι» δήλωσε ο Σπύρος Πώρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Akylas: «Μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας, όλα είναι δυνατά» – Η συγκινητική ανάρτηση μετά την νίκη του στον εθνικό τελικό της Eurovision
«Είμαι τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος - Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με υποστήριξαν και στάθηκαν στο πλευρό μου», έγραψε ο Akylas
Akylas 15