Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σπύρος Πούλης: Αν μείνω μακριά από το θέατρο θα αρρωστήσω, θα πέσω κάτω

Σπύρος Πούλης: Αν μείνω μακριά από το θέατρο θα αρρωστήσω, θα πέσω κάτω

“Πριν αρκετά χρόνια είχε χρεωκοπήσει μια παραγωγή και μείναμε απλήρωτοι. Όλοι οι ηθοποιοί τα διεκδικήσαμε αλλά δεν θυμάμαι τι είχε γίνει γιατί είχε χαθεί η μπάλα” δήλωσε ο Σπύρος Πούλης.

Ο Σπύρος Πούλης έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη του για το θέατρο αλλά και τη δουλειά από την οποία έμεινε απλήρωτος.

Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύετε ασταμάτητα, έχετε καταφέρει να αποκτήσετε ένα κομπόδεμα που σας επιτρέπει για ένα διάστημα να μην δουλέψετε;

Λίγοι ηθοποιοί στην Ελλάδα μπορούν να το κάνουν αυτό. Εγώ και να είχα την οικονομική άνεση να μείνω 1-2 χρόνια εκτός δουλειάς, δεν θα μπορούσα. Αν μείνω μακριά από το θέατρο θα αρρωστήσω, θα πέσω κάτω. Δεν το αντέχει η ιδιοσυγκρασία μου. Δουλεύω τα τελευταία 15 χρόνια χειμώνα – καλοκαίρι και με σίριαλ κι όλα. Δεν το κάνω από πλεονεξία, απλά είναι ανάγκη μου. Όταν κάθομαι, διαλύομαι.

Έχει τύχει να μείνετε ποτέ απλήρωτος από δουλειά;

Ναι, πριν αρκετά χρόνια είχε χρεωκοπήσει μια παραγωγή και μείναμε απλήρωτοι. Όλοι οι ηθοποιοί τα διεκδικήσαμε αλλά δεν θυμάμαι τι είχε γίνει γιατί είχε χαθεί η μπάλα. Δεν γίνεσαι ηθοποιός για να γίνεις πλούσιος, για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνεις επιχειρηματίας. Γίνεσαι ηθοποιός γιατί θες να πας κοντά στους ανθρώπους και να μεταφέρεις αυτό το παραμύθι που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

Media Τελευταίες ειδήσεις