Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Στα δίχτυα του πεπρωμένου»: Νέα τούρκικη σειρά

«Στα δίχτυα του πεπρωμένου»: Νέα τούρκικη σειρά

Για να καταλάβεις ότι ήρθε το καλοκαίρι δύο πράγματα πρέπει να συμβούν στο τηλεοπτικό τοπίο. Το πρώτο να ξεκινήσει να προβάλλεται για πολλοστή φορά το «Ρετιρέ», η σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη καθώς το MEGA μάλλον το έχει… τάμα να το προβάλλει κάθε καλοκαίρι!

Το δεύτερο είναι να ξεκινήσουν να προβάλλονται τούρκικες σειρές, όπως και θα συμβεί σήμερα με το MEGA να ξεκινά τη σειρά «Στα δίχτυα του πεπρωμένου» με την ελπίδα ότι θα πιάσει στα… δίχτυα του τους τηλεθεατές λάτρεις αυτών των σειρών. Άλλωστε η καινούργια τούρκικη σειρά έχει τα πάντα: έντονο σασπένς, απαγορευμένους έρωτες, δυνατά διλήμματα και ένοχα μυστικά. Το σενάριο υπογράφει, μεταξύ άλλων, ο σεναριογράφος σειράς «Sila» που προβλήθηκε και στη χώρα μας, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται πολλοί γνωστοί Τούρκοι ηθοποιοί.

Η ιστορία της σειράς επικεντρώνεται στη ζωή του Καχραμάν, γόνου μιας εύπορης οικογένειας που είναι παντρεμένος με τη Ντεφνέ και ζουν ευτυχισμένοι, μέχρι που εκείνη ανακοινώνει σε όλη την οικογένειά του, ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί! Με τη βοήθεια της πεθεράς της, η Ντεφνέ αποφασίζει να βρει μία παρένθετη μητέρα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να χαρίσει στον άνδρα της το παιδί που λαχταρά. Το ρόλο αυτό, της παρένθετης μητέρας, αναλαμβάνει η Ελίφ που προέρχεται από μια οικογένεια τόσο φτωχή, που ο πατέρας της την πίεζε να παντρευτεί με αντάλλαγμα ένα μεγάλο οικονομικό ποσό. Η μητέρα της Ελίφ δεν συμφωνούσε με τον άντρα της και στην προσπάθειά της να προστατέψει την κόρη της από το βίαιο χαρακτήρα του, τον σκότωσε. Όταν η μητέρα της συνελήφθη, η Ελίφ ανέλαβε το μεγάλωμα της μικρής της αδερφής. Σε αυτή τη στιγμή της ζωής της θα την πλησιάσουν ο Καχραμάν και η Ντεφνέ με μια πρόταση που θα την αιφνιδιάσει και θα την προβληματίσει, αλλά τελικά δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Η Ελίφ θα δεχτεί να κυοφορήσει το παιδί του ζευγαριού ως παρένθετη μητέρα και όταν το γεννήσει πρέπει να το παραδώσει και να εξαφανιστεί. Αυτό που κανένας δεν γνωρίζει είναι ότι το παιδί που θα γεννηθεί είναι της Ελίφ και όχι της Ντεφνέ, ενώ η μόνη που το γνωρίζει και ευθύνεται γι’ αυτό είναι η μητέρα του Καχραμάν.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Özcan Deniz (Καχραμάν), Hatice Şendil (Ελίφ), Begüm Kütük Yaşaroğlu (Ντεφνέ), Gürbey İleri (Κερέμ), Hakan Meriçliler (Γιακούπ), Goncagül Sunar (Σουκράν), Gül Onat (Κιγιμέτ), Metin Çekmez (Ζιγιά), Serdar Ozer (Μακσούτ), το σενάριο υπογράφουν οι: Muharrem Buhara, Ozlem Atasoy, Kerim Ceylan, Bektas Topaloğlu και τη σκηνοθεσία οι: Sadullah Sentürk, Ulas Inaç
 

 
Απόψε λοιπόν, στις 18:40, ξεκινά να προβάλλεται από το MEGA η τούρκικη σειρά «Στα δίχτυα του πεπρωμένου» και… καλό μας καλοκαίρι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε