Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στα γυρίσματα της «Μουρμούρας»

Στα γυρίσματα της «Μουρμούρας»

Εντάξει…! Ότι είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές σειρές και δικαιολογημένα έχει κερδίσει τους τηλεθεατές δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Είναι αλήθεια ότι ο ALPHA μας έκανε να… αγαπήσουμε τη μουρμούρα μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Έξυπνο σενάριο με γρήγορες ατάκες (από τους: Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτη Χριστόπουλο, Άντα Γκουρμπαλή, Φώφη Κώττη, Βίκυ Κουκούτση και Νίκο Σταθόπουλο), με καλή και… παραδοσιακή σκηνοθεσία χωρίς… φανταχτερά εφέ (από τους Αντώνη Αγγελόπουλο και Διονύση Φερεντίνο) και βεβαίως υπέροχες ερμηνείες χωρίς υπερβολές για να «εκβιάσουν» το γέλιο (από τους… μουρμούρηδες: Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνο Βλάχο) είναι τα συστατικά της επιτυχίας για τη σειρά του ALPHA που έχει διαγράψει υψηλότατες τηλεθεάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι την πρώτη σεζόν, 2013-2014, η «Μουρμούρα» σημείωσε 29,3% στο γενικό σύνολο και 36,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ την επόμενη σεζόν, 2014-2015, οι τηλεθεάσεις ανέβηκαν ακόμα περισσότερο φτάνοντας στο 35% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και στο 39% στο δυναμικό κοινό.

Ποσοστά τηλεθέασης που δικαιολογημένα κάνουν τους απέναντι της σειράς να… μουρμουράνε από τη ζήλια τους, αφού ακόμα και στις επαναλήψεις σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Την ερχόμενη Δευτέρα όμως το βράδυ έρχεται… φρέσκια «Μουρμούρα». Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την προηγούμενη βδομάδα και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες οι συντελεστές περνούν αυτοί καλά… για να περάσουν κι οι τηλεθεατές καλύτερα…!

 
 
Τα γυρίσματα είναι καθημερινά και στόχος είναι να γυριστούν 27 επεισόδια που θα προβληθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς, δηλαδή του 2015. Ήδη έχουν γυριστεί τα 20 πρώτα από αυτά καθώς οι… μουρμούρηδες πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους είχαν κάνει αρκετά γυρίσματα.
 

 
Τα επόμενα επεισόδια, αυτά που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την καινούργια χρονιά, δηλαδή γύρω στα τέλη του Ιανουαρίου του 2016, θα ξεκινήσουν να γυρίζονται μέσα στον Νοέμβριο, αλλά χωρίς τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που ζήτησαν να αποχωρήσουν από τη σειρά γιατί έχουν άλλα επαγγελματικά σχέδια.
 

 
Κι οι δυο τους όμως, όπως έχουν κατ’ επανάληψη δηλώσει, πέρασαν πολύ ωραία στη σειρά και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα εξακολουθούν να περνούν καλά, έστω και αν γυρίζουν τα τελευταία… μουρμούρικα επεισόδια! 
 

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου λοιπόν, στις 21:00, η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κάνει πρεμιέρα για τρίτη σεζόν στον ALPHA και είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει και πάλι να κερδίσει τους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε