Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στα γυρίσματα της νέας σειράς του Θοδωρή Παπαδουλάκη

Στα γυρίσματα της νέας σειράς του Θοδωρή Παπαδουλάκη

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα γυρίσματα στην Κρήτη για τη νέα σειρά σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Μετά την πολύ πετυχημένη σειρά «Το νησί» για το MEGA ο σκηνοθέτης ετοιμάζει την καινούργια σειρά με τίτλο «Λέξη που δε λες» και που θα βγει στον αέρα του ALPHA που, όπως είναι λογικό, ποντάρει πολύ σε αυτήν.

Άλλωστε, εκτός από την πολύ καλή σκηνοθεσία, θεωρείται σίγουρο ότι και σε αυτή τη σειρά του Παπαδουλάκη θα απολαύσουμε πολύ καλές ερμηνείες, αφού τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Δημήτρης Καταλειφός, Μαρία Πρωτόπαπα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα και ο μικρός Γιώργος Στεντούμης.

Να θυμίσω ότι το σενάριο είναι της Κατερίνας Γιαννάκου και βασίζεται στο σίριαλ «The A Word» της Keshet. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη των Χανίων με φόντο τα Λευκά Όρη και πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας, η ζωή της οποίας αλλάζει ξαφνικά όταν ο εξάχρονος γιος, που θεωρούν ιδιοφυία στη μουσική, διαγιγνώσκεται με αυτισμό!

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι κάμερες έχουν πιάσει δουλειά και ακόμα και από το backstage μπορείς να αντιληφθείς ότι ετοιμάζεται με πολλή προσοχή και αγάπη από τους συντελεστές. Τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν θα έχουμε και μία ακόμα καλή ελληνική σειρά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε