Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Σταμάτης Φασουλής: Επί έξι χρόνια έπινα πάρα πολύ, μέχρι το πρωί είχα πιει ένα μπουκάλι βότκα

Σταμάτης Φασουλής: Επί έξι χρόνια έπινα πάρα πολύ, μέχρι το πρωί είχα πιει ένα μπουκάλι βότκα

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής στο Μεγάλο Κανάλι.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα με αφορμή την παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες».

Σε αυτήν, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης προχώρησε σε μια εξομολόγηση για μια περίοδο έκλυτης ζωής, με ακρότητες, σκοτάδια και απελπισία.

«Την δεκαετία του 1980 έζησα μια περίοδο έκλυτης ζωής, με ακρότητες, σκοτάδια και απελπισία» ανέφερε ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός, προσθέτοντας:

«Επί έξι χρόνια έπινα πάρα πολύ. Ξεκινούσα ύστερα από την παράσταση και μέχρι το πρωί είχα πιει ένα μπουκάλι βότκα. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια, γιατί έκανα ότι δεν την χρειάζομαι. Ήμουν επηρμένος».

Για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του J2US ανέφερε ότι είπε αμέσως «ναι» καθώς ο σκοπός του είναι φιλανθρωπικός και δεν υπάρχει εγκλισμός των συμμετεχόντων. «Είχα εμπιστοσύνη στον Νίκο Κοκλώνη και υπήρχαν και βιοποριστικοί λόγοι» συμπλήρωσε.

«Δεν έχουν άδικο που με αποκαλούν ξινό, διότι από φόβο στις εμφανίσεις μου μπροστά σε κόσμο είμαι κρατημένος.

Αισθάνομαι άβολα» τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής, προσθέτοντας ότι έμαθε το αλφάβητο της ζωής στη Σαλαμίνα, ενώ για τον πατέρα του ανέφερε ότι ήταν αδιάφορος. «Ίσως εκεί να οφείλονται και διάφορες φοβίες που έχω» υπογράμμισε ο Σταμάτης Φασουλής στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις