Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Στάθης Σχίζας για Κατερίνα Δαλάκα: Τι πάει να αποδείξει στο Survivor; Ότι δεν θα ξαναμιλήσει;

Στάθης Σχίζας για Κατερίνα Δαλάκα: Τι πάει να αποδείξει στο Survivor; Ότι δεν θα ξαναμιλήσει;

Το Survivor ξεκινά ξανά την Κυριακή (07.01.2024) και ένας παίκτης που το έχει κατακτήσει, ο Στάθης Σχίζας, κλήθηκε να σχολιάσει τα πρόσωπα που «μπαίνουν» στο ριάλιτι αλλά κι εκείνα που επιστρέφουν για πολλοστή φορά, όπως η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα δέχτηκε να είναι και στο νέο Survivor λέγοντας στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου: «Δεν έχει και τι άλλο να κάνει πίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει κάποιο επάγγελμα που να την κρατάει πίσω. Κατά τη γνώμη μου, νομίζω έχει γίνει επαγγελματίας του Survivor, είναι η τέταρτη φορά που μπαίνει στο παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Είναι οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Κατερίνα Δαλάκα. Έχει καλή σχέση με την παραγωγή. Παραβίασε πέρσι τον ύψιστο κανόνα της επικοινωνίας, φέτος τι πάει να αποδείξει; Ότι δεν θα ξαναμιλήσει;».

«Την τέταρτη φορά, δεν πας για την εμπειρία, πας επαγγελματικά», κατέληξε ο Στάθης Σχίζας για την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γιορτών βρέθηκε στο νοσοκομείο.

«Είναι λίγο περίεργη η φωνή μου. Ειλικρινά πέρασα πολύ πρωτόγνωρες γιορτές. Ξεκίνησε από το πουθενά, από ένα βηχαλάκι, που το αμελείς και λες κάπου θα την άρπαξα.

Είχα και το μαγαζί για συνεχόμενες ημέρες με τις γιορτές κι όλα αυτά και την τελευταία ημέρα του μαγαζιού, μόλις γύρισα στο σπίτι έπεσα στον καναπέ κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα το πρωί, δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Πήγα στο νοσοκομείο στο παρατσάκ με πνευμονία και σε συνδυασμό με τον καινούριο ιό Η1Ν1» είπε.

 

«Ξεκούραση στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε φοβερή εντύπωση το πόση αγάπη πήρα από τον κόσμο από άγνωστο και γνωστό και πόσο προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Τους ευχαριστώ και είναι συγκινητικό» κατέληξε ο Στάθης Σχίζας.

Media Τελευταίες ειδήσεις