Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Σταύρος Σβήγκος: Δεν ξεκίνησε για να γίνει επιχείρηση, θέλουμε να βγάζει τα έξοδά της

Σταύρος Σβήγκος: Δεν ξεκίνησε για να γίνει επιχείρηση, θέλουμε να βγάζει τα έξοδά της

“Είναι χόμπι” εξήγησε ο Σταύρος Σβήγκος για την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” το μεσημέρι της Πέμπτης (25.05.2023) όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφαση να ανοίξει μια… κρυφή καντίνα σε παραλία της Εύβοιας.

«Εγώ το έμαθα τυχαία, γιατί πήγα σε ένα χωριό της Εύβοιας και μου το είπαν. Εσύ γιατί δεν το διαφημίζεις; Έχεις ξανακούσει άνθρωπο να μη διαφημίζει την επιχείρησή του;», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Είναι ένα ήσυχο spot, μικρή παραλία. Δεν είναι επιχείρηση που ξεκίνησε για να γίνει επιχείρηση. Θέλουμε να βγάζει τα έξοδά της, μέχρι εκεί. Κάποιες φορές τα βγάζει, κάποιες άλλες όχι. Είναι χόμπι», απαντά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Είναι μία παραλία που δεν χωράει κόσμο. Δεν είναι μυστικό απλά υπάρχει κόσμος που πήγαινε εκεί πολύ πριν από μένα. Θεωρώ καφρίλα να πάω σε μία ήσυχη μεριά ενός χωριού και να φτιάξω μία επιχείρηση, να γεμίσω ομπρέλες και να τους χαλάσω την ηρεμία τους», εξηγεί στη συνέχεια ο ηθοποιός.

 

«Είμαστε σε μια γωνίτσα, η μουσική ακούγεται ίσα-ίσα, είμαστε λίγο Ικαριώτες στην εξυπηρέτηση. Είναι από την πλευρά του Αιγαίου», αρκέστηκε να πει ο Σταύρος Σβήγκος κλείνοντας το θέμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις