Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Στεφανία Γουλιώτη: Αναρωτιόμουν γιατί υπήρχε βία στις σχέσεις μου, πήγα για ψυχανάλυση

Στεφανία Γουλιώτη: Αναρωτιόμουν γιατί υπήρχε βία στις σχέσεις μου, πήγα για ψυχανάλυση

“Πια ξέρεις πολύ καλά τα μοτίβα σου, είναι όλα πολύ καλά εξηγημένα μέσα στο κεφάλι σου αλλά θέλεις να κάνεις κάτι για να αλλάξουν όλα αυτά και να είσαι πιο ευτυχισμένος” εξομολογήθηκε η Στεφανία Γουλιώτη.

Την Στεφανία Γουλιώτη υποδέχθηκαν απόψε στο πλατό του Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Maestrο, μίλησε για τον λόγο που οδηγήθηκε στην ψυχανάλυση.

«Πήγα για ψυχανάλυση, γιατί υπήρχε μία βία στις σχέσεις μου που δεν την καταλάβαινα. Είχα συγκεκριμένα μοτίβα που τα ανακάλυψα αργότερα.

Πια ξέρεις πολύ καλά τα μοτίβα σου, είναι όλα πολύ καλά εξηγημένα μέσα στο κεφάλι σου αλλά θέλεις να κάνεις κάτι για να αλλάξουν όλα αυτά και να είσαι πιο ευτυχισμένος», αναφέρει η Στεφανία Γουλιώτη.

«Έλεγα λοιπόν: μα εμείς στο σπίτι ήμασταν μια χαρά, υπήρχε αυτή η απουσία του μπαμπά αλλά οκ, γιατί αναζητώ αυτή τη βία;

Πώς έρχεται αυτή η οξύτητα στις σχέσεις; Βία και λεκτική και στις αντιδράσεις, απόλυτες: ή μαύρο ή άσπρο ή στο φουλ ή στο τίποτα. Τι είναι αυτή η υπερβολή; Γιατί είμαι έτσι;», τονίζει η ηθοποιός.

«Έχουν αρχίσει και μαλακώνουν τα πράγματα. Κάνεις τόσο καιρό ψυχανάλυση και δεν ξέρεις αν είναι ο χρόνος που τα μαλακώνει όλα αυτά ή τα λεφτά που δίνεις», παραδέχεται χαριτολογώντας η Στεφανία Γουλιώτη.

«Η ψυχανάλυση σε δεσμεύει σε κάτι, σε βάζουν και πληρώνεις πας δεν πας. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μια βλακεία και μισή, μετά κατάλαβα ότι είναι μέρος της άσκησης.

Έλυσα αρκετά πράγματα, μία μεγάλη αλήθεια είναι ότι ξέρω τα προβλήματά μου και ψάχνω έναν τρόπο να περάσω στην πράξη», εξομολογείται η Στεφανία Γουλιώτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις