Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Στη Super Κατερίνα δεν χτυπήσαμε τον «απέναντι» όταν βρισκόταν στο καναβάτσο

«Το πινγκ πονγκ όταν αποφασίσεις να το παίξεις έχει πλασέ αλλά και καρφώματα» διευκρινίζει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οι νέοι νόμοι και το political correct έχουν πλέον αφομοιωθεί από τους ανθρώπους της τηλεόρασης», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο ένθετο Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα επέλεξε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στο περιεχόμενο των εκπομπών τη φετινή σεζόν όσο και στην αυτοαναφορικότητα ανάμεσα στους παρουσιαστές τους.

Πιστεύεις πως φέτος είχαμε μια καλή τηλεόραση ως περιεχόμενο;

Οι νέοι νόμοι και το political correct έχουν πλέον αφομοιωθεί από τους ανθρώπους της τηλεόρασης, όχι ως ένα υποχρεωτικό «πρέπει» αλλά ως μια εν γένει στάση ζωής και εκτός αέρα. Υπήρξαν και θα υπάρξουν και οι εξαιρέσεις, αλλά αυτές είναι που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Είδαμε, δηλαδή, γυναίκες συναδέλφους να εκστομίζουν ότι είναι μια λύση ο σύζυγος μιας λεχώνας μάνας να πηγαίνει με πόρνες και μάλιστα με έναν τρόπο σαν να το προτείνουν. Ε, θα υπάρχουν και αυτά τα «μυαλά» στην τηλεόραση, όπως και στην κοινωνία μας.

Για μια ακόμη χρονιά είχαμε το γνωστό πινγκ πονγκ αντιπαράθεσης ανάμεσα σε παρουσιαστές και συντελεστές σε πολλές εκπομπές. Πιστεύεις ότι κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια;

Το πινγκ πονγκ όταν αποφασίσεις να το παίξεις έχει πλασέ αλλά και καρφώματα. Νομίζω ότι εμείς ήμασταν η εκπομπή με τη λιγότερη διάθεση για κάτι τέτοιο και δεν χτυπήσαμε τον “απέναντι” όταν βρισκόταν στο καναβάτσο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Μαγδαληνή συνειδητοποιεί ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάρκου «αγγίζουν» την οικογένειά της
Η Ιουλία επιμένει να σταθεί δίπλα στον Φωκά, αναζητώντας έναν τρόπο να μιλήσουν ανοιχτά, την ώρα που η ένταση γύρω από τον Κολιοπάνο βαραίνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενα επεισόδια: Η Μαγδαληνή συνειδητοποιεί ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάρκου «αγγίζουν» την οικογένειά της