Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Στέφανος Κορκολής: «Είναι μια αρρώστια που νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί»

Στέφανος Κορκολής: «Είναι μια αρρώστια που νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί»

Ο Στέφανος Κορκολής εξομολογείται για τον καρκίνο.

Στο Love it και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο άνοιξε την καρδιά του ο Στέφανος Κορκολής και μίλησε για τον καρκίνο αλλά και το πόσο γρήγορες ήταν οι εξελίξεις όταν το έμαθε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κορκολής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω κρύψει πως αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου τα τελευταία χρόνια, μιλάμε για τον καρκίνο, υπό την έννοια πως το ανέφερα σε μία συναυλία για καρκινοπαθείς.

Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάμερα από τοπικό κανάλι. Ελλείψει ειδήσεων προφανώς το πήραν και τα μεγάλα κανάλια και το έβγαλαν».

«Δεν είχα τη διάθεση να βγω και να το πω. Όχι. Απλώς έγινε έτσι και φυσικά μετά βρήκα την ευκαιρία να πω σε νέους ανθρώπους κυρίως να σταματήσουν το κάπνισμα. Δηλαδή εμένα με έφαγε το τσιγάρο, άρα ήταν μια καλή ευκαιρία» συμπλήρωσε ο γνωστός καλλιτέχνης στη μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

«Επειδή αυτή είναι μια αρρώστια που νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί, αλλά συμβαίνει πάντα στον διπλανό, είναι δυστυχώς πάρα πολύ της μόδας. Και η πρόληψη είναι το σημαντικότερο».

«Όλο αυτό έγινε τόσο γρήγορα που πραγματικά, δεν είναι ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν συνειδητοποιούσα τι συμβαίνει. Ήταν πολύ γρήγορο».

Media Τελευταίες ειδήσεις