Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Στέλιος Κουδουνάρης: Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που είπα σε παίκτρια του My Style Rocks

Στέλιος Κουδουνάρης: Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που είπα σε παίκτρια του My Style Rocks

“Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί η παρουσία μου στο My Style Rocks” δηλώνει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Τόσο στο μέλλον του My Style Rocks όσο και στο δικό του, μέσα στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης όταν τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha.

«Ο τελικός εκτός απροόπτου είναι την Παρασκευή και περιμένουμε να δούμε ποια θα επιλέξει ο κόσμος για νικήτρια. Την τελική νικήτρια την επιλέγει ο κόσμος…

Για του χρόνου δεν ξέρω γιατί παίρνονται οι αποφάσεις σεζόν με τη σεζόν. Μία σεζόν βγαίνει και μία μπορεί να ξεκουραστεί και μετά να ξαναβγεί. Εμένα το My Style Rocks μου αρέσει πάρα πολύ και το αγαπώ».

«Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί η παρουσία μου εκεί. Δεν ξέρω αν θα είναι τώρα ή πολύ αργότερα, αλλά σίγουρα είναι μέρος της ζωής μου και το απολαμβάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που είπα σε κάποια παίκτρια. Κάποια πράγματα που μπορεί να ήμουν πιο αυστηρός με κάποια κορίτσια που ήταν σε μία πιο ευαίσθητη κατάσταση τη δεδομένη στιγμή και να στενοχωρήθηκα ναι».

  

«Την Κατερίνα Καραβάτου την αγαπώ, τη λατρεύω κι είναι μία εξαιρετική κοπέλα, βαθιά μορφωμένη με συναίσθηση και νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να τα παρουσιάσει κάποιος άλλος καλύτερα από την Κατερίνα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Media Τελευταίες ειδήσεις