Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Στο “κόκκινο” η αγωνία των εργαζομένων του MEGA

Στο “κόκκινο” η αγωνία των εργαζομένων του MEGA

Στα γραφεία του Mega, στην λεωφόρο Μεσογείων, παραμένουν οι εργαζόμενοι του καναλιού περιμένοντας με αγωνία τις διαβουλεύσεις των μετόχων της εταιρείας με τις τράπεζες προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν το μεγάλο κανάλι θα σταματήσει να εκπέμπει μετά από 28 χρόνια στον “αέρα”.

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί δηλώνουν αποφασισμένοι να μεταδώσουν τηλεοπτικό πρόγραμμα, προκειμένου να ενημερώσουν τους τηλεθεατές για το αδιέξοδο, στο οποίο οδηγούνται 420 οικογένειες, ύστερα από μια εργασιακή ομηρία δύο ετών.

Νωρίτερα, προβλήθηκε το πρώτο έκτακτο δελτίο των εργαζομένων του Mega, το οποίο παρουσίασε η Ειρήνη Ανδρουλάκη μαζί με τον Θανάση Αυγερινό, και στο οποίο μεταδόθηκε η ανακοίνωση των εργαζομένων, όπως δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

“Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε το κανάλι ζωντανό επί 21 μήνες, απαιτούμε να καταβάλουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων” αναφέρουν στις καρτέλες του καναλιού.

Στο πλευρό τους βρίσκονται από χθες εκπρόσωποι από τα ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων του Mega.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Media Τελευταίες ειδήσεις