Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στον ΣΚΑΪ… τρέμουν το «X Factor»

Στον ΣΚΑΪ… τρέμουν το «X Factor»

Το να… λυπάσαι και να στεναχωριέσαι όταν είσαι απέναντι, είναι φυσιολογικό κι αναμενόμενο. Το να ανησυχείς όμως όταν είσαι κάτω από την ίδια στέγη, είναι περίεργο. Ή ίσως δεν είναι και τόσο περίεργο όταν δεν ξέρεις τι αποφάσεις θα πάρουν οι επιτελείς βλέποντας ότι η «αλλαγή πλεύσης» έφερε τηλεθεατές που είχαν… χρόνια να μπουν στη συχνότητα του σταθμού.  Και να σας εξηγήσω τι εννοώ…!

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα των live του «X Factor» με το talent show να κάνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και τον ΣΚΑΪ να εισπράττει 30,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 37,8% στο δυναμικό κοινό. Επίσης, αξίζει να αναφέρω ότι την Παρασκευή πρώτος στο σύνολο ημέρας βρέθηκε ο ΣΚΑΪ με 17% στο γενικό σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1 στο γενικό σύνολο με 16,7% και ο ALPHA στο δυναμικό κοινό με 14,8%.

Ποσοστά τηλεθέασης τόσο υψηλά που ούτε τολμούσαν να τα… ονειρευτούν στο κανάλι του Φαλήρου. Όσοι μάλιστα εμφανίζονταν αισιόδοξοι και στις συσκέψεις υποστήριζαν ότι μπορεί το talent show να κινηθεί πάνω από το 25% αντιμετωπίζονταν από άλλα στελέχη με… κρυφογελάκια. Τελικά όμως όχι μόνο τους «κόπηκαν» τα κρυφογελάκια» αλλά τώρα… κόπτονται από την αγωνία τους μήπως ο σταθμός του Φαλήρου αλλάξει ρότα! Το να καταφέρει ο ΣΚΑΪ να κερδίσει τόσους τηλεθεατές ώστε με την πρεμιέρα του talent show να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης αφήνοντας πίσω του τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς δημιουργεί ανησυχία όχι μόνο στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και σε πολλούς «κατοίκους» του.

Εκτός λοιπόν από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια υπάρχουν και κάποιοι εντός του ΣΚΑΪ που… τρέμουν μήπως δοθεί περισσότερος χρόνος και χώρος στο τηλεοπτικό πρόγραμμά του για παρόμοια ψυχαγωγικά προγράμματα. Όχι βεβαίως τόσο δαπανηρά όσο το «X Factor», αλλά είναι φανερό ότι μετά το… γκρίζο που έχει πέσει στο MEGA υπάρχει περισσότερος χώρος στο τηλεοπτικό τοπίο και ίσως στον ΣΚΑΪ αποφασίσουν να κερδίσουν τηλεθεατές μέσω ψυχαγωγικού προγράμματος.

Η σκέψη αυτή έχει αναστατώσει ορισμένους από τους «κατοίκους» του που γνωρίζουν ότι είναι οι… αδύναμοι κρίκοι του προγράμματος και η παρουσία τους σε αυτό δεν φέρνει τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού. Θεωρείται σίγουρο λοιπόν ότι στον ΣΚΑΪ θα θελήσουν να βρουν για την επόμενη σεζόν κι άλλα ψυχαγωγικά προγράμματα μπας και δουν τηλεθεατές στη συχνότητά τους όχι μόνο μία μέρα τη βδομάδα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε