Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor 2017: Η απίστευτη αντίδραση του Τσανγκ όταν η Ελισάβετ κέρδισε την ασυλία

Survivor 2017: Η απίστευτη αντίδραση του Τσανγκ όταν η Ελισάβετ κέρδισε την ασυλία

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε κάτι μοναδικό. Για πρώτη φορά η Ελισάβετ κέρδισε την ατομική ασυλία και ο Ορέστης Τσανγκ δεν ήξερε ποιον να ψησίσει για αποχώρηση.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Στο χθεσινό Survivor, η Ελισάβετ κέρδισε την ατομική ασυλία και Ορέστης δεν ήξερε να γελάσει ή να κλάψει…

Στο Survivor της 4ης Απρίλιου ύστερα από μια δυνατή μάχη, η ομάδα των Μαχητών έχασε με έναν πόντο διαφορά από την ομάδα των Διασήμων. Οι Μαχητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αγγελόπουλος αποδείχθηκαν πιο δυνατοί από τον Ορέστη Τσανγκ και την Σάρα Εσκενάζυ.

Ύστερα από την ήττα τους, οι Μαχητές για άλλη μια φορά αγωνίστηκαν για την ατομική τους ασυλία. Έπρεπε να κρατήσουν όσο πιο πολύ ώρα μπορούσαν μια μπάλα στη βάση της.

Φυσικά, νικητής ήταν και αυτή τη φορά ο Ορέστης Τσανγκ όμως είχαμε και μια απίστευτη έκπληξη στο χθεσινό Survivor! Η Ελισάβετ κατάφερε να ξεπεράσει τους αντιπάλους της και να κρατήσει πολύ ώρα το μπαλάκι με αποτέλεσμα να αναδειχθεί δεύτερη νικήτρια.

Ο Τσανγκ δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη αυτή και η αντίδραση του είνα…όλα τα λεφτά.

Την κοιτά μουτρωμένος και δεν της χαρίζεται ούτε λίγο για να σκάσει ένα χαμόγελο ή να της πει μπράβο. Έτσι, βρέθηκε σε δύσκολη θέση αφού δεν ήξερε ποιον να ψησίσει για υποψήφιο προς αποχώρηση από το παιχνίδι του Survivor.

Τελικά, ο Τσανγκ διάλεξε τον Κώστα τον Μισθοφόρο και η Ελισάβετ τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε τον αγώνα ατομικής ασυλίας του χθεσινού επεισοδίου του Survivor και την απογοήτευση του Τσανγκ:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε