Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor 2017: Η πιο επική μάχη του χθεσινού επεισοδίου – Μπο εναντίον Τσανγκ [vid]

Survivor 2017: Η πιο επική μάχη του χθεσινού επεισοδίου – Μπο εναντίον Τσανγκ [vid]

Η μάχη που έφτασε την αγωνία στο “κόκκινο” στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (2/4), ήταν αυτή του Μπο και του Ορέστη Τσανγκ. Ο πόντος κρίθηκε πραγματικά στο δευτερόλεπτο!

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, νίκησαν τους Μαχητές και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητό. Το αγώνισμα ήταν σχετικά εύκολο ώστε να μην ταλαιπωρηθούν παραπάνω οι Μαχητές, μετά την περιπέτειά τους με το τροχαίο ατύχημα που τραυμάτισε σοβαρά τον Μάριο Πρίαμο και ανάγκασε την Ειρήνη Κολιδά να αποχωρήσει.

Η ομάδα των Μαχητών έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και το αποτέλεσμα κρίθηκε πραγματικά στον πόντο, αφού η ομάδα των Διασήμων νίκησε με μόλις 1 πόντο διαφορά.

Η πιο συγκλονιστική μάχη του χθεσινού Survivor ήταν με διαφορά αυτή του Μπο εναντίον του Ορέστη Τσανγκ. Οι δυό τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τον Ορέστη να έχει αρχικά το προβάδισμα και να κερδίζει  τελικά τον γνωστό ράπερ με μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφορά!

Κάνοντας το σκορ 9 – 9, ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα Εσκενάζυ που έχασαν από τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, και ήταν οι Διάσημοι αυτοί που έφαγαν το ριζότο με τον σολομό και το μουρουνέλαιο.

Η πιο επική αναμέτρηση του Survivor της 2 Απριλίου. Μπο και Ορέστης πετυχαίνουν τις βολές σχεδόν την ίδια στιγμή!:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε