Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor 2017: Καθάρισε ξανά η “μπουλντόζα” Παπαδοπούλου!

Survivor 2017: Καθάρισε ξανά η “μπουλντόζα” Παπαδοπούλου!

Τη νίκη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, τη χάρισε στην ομάδα της η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δείτε πώς αντέδρασε ο Μπο και η υπόλοιπη ομάδα τη στιγμή που όλοι την “θάβουν” στη συμβίωση τους.

Μπορεί το κλίμα στο νησί των Διασήμων στο Survivor να είναι ιδιαίτερα έντονο ωστόσο τη στιγμή που η Ειρήνη Παπαδοπούλου χάρισε χθες τη νίκη, όλη ομάδα έσπευσε να την επικροτήσει.

Τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης όσο και ο Λάμπρος Χούτος έχουν πει τα χειρότερα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor, ενώ η ίδια έχει μαλώσει και με τον Κώστα Κοκκινάκη αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Έτσι, οι εντάσεις είναι πολλές στο νησί των Διασήμων που φαίνεται ότι θέλουν να απομονώσουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το σκορ ήταν 9-8 και ήταν η στιγμή της Ειρήνης Παπαδοπούλου να αγωνιστεί. Από την αρχή ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν στο πλευρό της ενθαρρύνοντας την, τόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής όσο και στον τελικό στόχο. Οι υπόλοιποι κρατούσαν μια πιο ουδέτερη στάση ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Λάουρα Νάργες πλησίασαν να της δώσουν συγχαρητήρια μόλις νίκησε.

Αμέσως μετά, ο Μπο έδωσε αγκαλιά στην Ειρήνη Παπαδοπούλου με την τελευταία να σχολιάζει ότι πρέπει πάντα να είναι έτσι και να έχουν καλό κλίμα.

Μήπως τελικά οι Διάσημοι θα τα βρουν; Τι θα γίνει μετά την αποχώρηση της Πέμπτης;

Δείτε την αντίδραση των συμπαίκτων της στη χθεσινή νίκη του Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε